15-10-11

Fiets van Knokke tot Sluis

Wat doe jij aan de kust? Naast wandelen, fietsen, eten, drinken en slapen? De grote 5 activiteiten voor bezoekers van de kust brengen je al snel tot rust tijdens een dagje weg. Het is ook voor deze redenen dat vele toeristen overdag de grens over trekken.

De grens over voor fietsroutes

Zeeland installeerde over de laatste jaren een heus netwerk voor fietsers met fietsknooppunten en serieuze fietsrestaurants. Deze fietsrestaurants zijn uitgerust met alles wat een fietser nodig heeft tijdens zijn rustpauze inclusief fietspompen en reparatie kits. Eén fietsrestaurant op het knooppunt van enige fietsroutes is het restaurant De Lindenhoeve in Sluis.  Kijk gerust rond op de site voor de verschillende fietsroutes die in Sluis passeren.

Culinair in Zeeland

De befaamde kok Sergio Hermans zette Sluis culinair op de kaart met 'restaurant Oud Sluis'. Jaren voor de opening van zijn nieuwe restaurant 'Pure-C' in Cadzand stond hij aan de Beestenmarkt in Sluis mee aan de wieg van de lokale culinaire routes.  Indien dit iets boven je budget is kan je best naar de brasserie tegenover Oud Sluis gaan of naar een van de vele etablissmenten in de buurt.

Drinks in Sluis

Zoek je een rustige bar in Sluis, dan raden we je graag bar 'La Germaine' aan. Dit is een van de café's in Sluis die tegelijk ook een terras met huis kinder speeltuin heeft.

Volg onze tips, ik wens jullie veel plezier bij de volgende uitstap!

 

16:18 Gepost door ik hou van de kust in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) | Tags: sluis, fietsroutes |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.